Aspire to inspire before you expire

 

 

 

Welkom, op mijn website. Leuk dat je even de moeite neemt om hier rond te kijken. Op deze site vind je meer informatie over mijn boeken en het verhaal achter die boeken. Ook kun je meer over mijn achtergrond en interesses lezen. Rest mij je veel leespglezier toe te wensen.

 

Groet, Richard

 

   

 

                                      Mijn meest recente boeken

 

  Hotel Golden Morticum   Anaxia  
         
               
         
 

Op een ochtend vindt NIco Hendricks een afscheidsbriefje van zijn vrouw. Ze is vertrokken naar Golden Morticum, een hotel waar mensen in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven. In een ultieme poging zijn vrouw van suicide te weerhouden, reist hij haar onder een valse identiteit achterna. In het hotel verloopt zijn plan niet zoals hij het zich had voorgesteld. Hij kan haar nergens vinden. Tijdens nachtelijke verkenningstochten en inbraken zet Hendricks alles op het spel om zijn doel te bereiken. Tot oveermaat van ramp wordt hij geconfronteerd met professor Dufre die hem onderwerpt aan een gevaarlijk experimentele therapie. Geleidelijk wordt hem duidelijk dat zijn reddingspoging ontaardt in een gevecht voor zijn eigen leven.

 

Het verhaal achter het verhaal

 

Al eeuwenlang wordt er over de wederkomst gesproken en gespeculeerd. Tientallen personen riepen zichzelf uit tot de nieuwe Messias. Allen werden ze beschouwd als charlatans of ontmaskerd als bedriegers. Tot nu. Door een unieke samenloop van omstandigheden wordt een alledaagse gebeurtenis als een geboorte heel bijzonder. Journalist Frank Leopold maakt de geboorte wereldkundig en veroorzaakt met zijn publicatie wereldwijd opschudding. De nieuwe Messias wekt verbazing, bewondering en gevaarlijke vormen van devotie op. Leopolds journalistieke geldingsdrang brengt hem in confilct met fanatieke evangelisten. Wordt zijn doorbraak ook zijn ondergang ?

 

Het verhaal achter het verhaal

 

 

                                      Nog niets van mij gelezen ?

                            Maak gratis kennis met Octagon en download het boek

 

 

  Octagon   Theatertrip   
         
        
         

 

Op een ochtend vindt Nico Hendricks een afscheidsbriefje van zijn vrouw. Ze is vertrokken naar Golden Morticum, een hotel waar mensen in alle rust afscheid kunnen nemen van het leven. In een ultieme poging zijn vrouw van suïcide te weerhouden, reist hij haar onder een valse identiteit achterna. In het hotel verloopt zijn plan totaal niet zoals hij het zich had voorgesteld. Hij kan haar nergens vinden. Tijdens nachtelijke verkenningstochten en inbraken zet Hendricks alles op het spel om zijn doel te bereiken. Tot overmaat van ramp wordt hij geconfronteerd met professor Dufre die hem onderwerpt aan een gevaarlijke experimentele therapie. Geleidelijk wordt hem duidelijk dat zijn reddingspoging ontaardt in een gevecht voor zijn eigen leven.

 

Theatertrip

Een bezoek aan try-out theatervoorstelling ontaardt in een buitenissige en zelfs levensbedreigende ervaring.

 

De zaak Bla-Urghiox

De eerste intergalactische rechtszaak in het gerechtshof van Amsterdam over de moord op de eigenaresse van een boekenantiquariaat annex intergalactisch bordeel door een buitenaards wezen, ontwikkelt zich compleet anders dan de aanklager en journalisten zich hadden voorgesteld.

 

Retour Delirium

Een wonderlijke treinrit herinnert een reiziger aan memorabele momenten in zijn leven. Is het witte licht het eind van de tunnel of dat van een aanstormende trein?

 

 

 

 

 

 
DESIGNER JOOMLA TEMPLATESJoomla Templates By JoomlaBear