De onderstaande korte verhalen zijn als 1 uitgave uitgegeven als e-pub boek 

             
     
                

 

 

 

 

 

Theatertrip

ISBN: 

9789402102710

Aantal Bladzijden: 126

Jaar van uitgave: 2013

 

Het verhaal achter het boek:

Door de jaren heen schreef ik diverse korte verhalen. De beste, althans naar mijn idee, heb ik gebundeld onder de naam ‘Theatertrip.’ Het titelverhaal gaat over een theatervoorstelling waar de meest merkwaardige zaken gebeuren, denk een voorstelling van Wim T. Schippers in het kwadraat met onbeperkte middelen.

Ik kreeg het idee tijdens een droom en was na ontwaken zo helder om het idee direct op te schrijven zodat ik het later kon uitwerken.

 

Waar ik het idee kreeg voor het verhaal ‘De zaak Bla-Urghiox’ weet ik niet meer exact. Ik vermoed dat een periode met veel science fiction films het idee heeft doen ontstaan. Als ik het teruglees merk ik toch wel wat invloeden van absurdisme en mijn favoriete auteur Eco die in zijn hoogtijdagen ook prachtige korte verhalen schreef.

 

De inspiratie voor ‘Retour Delirium’ kreeg ik tijdens een reis met onze eigen NS. Al jaren reis ik met de trein naar en van het werk en tijdens een van die reizen kreeg ik een idee voor een tijdreis door de tijd. Het is een treinreis geworden die je in werkelijkheid nooit hoopt mee te maken al zullen de slapstick momenten ook in het echt wel op de lachspieren werken.

 

Bestellen:

 

 

 

 

Dit e-book is overigens ook verkrijgbaar bij de webwinkels van AKO en Bruna. 

 

 

 

 

 

 
DESIGNER JOOMLA TEMPLATESJoomla Templates By JoomlaBear